KocharTech

Recherches associées: Avis sur KocharTech | Offres d’emploi chez KocharTech | Salaires chez KocharTech | Avantages sociaux chez KocharTech
      Entretiens chez KocharTechEntretiens d’embauche pour Software Developer chez KocharTechEntretien chez KocharTech

Entretien pour Software Developer

17 juin 2012
      Amritsar

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 jours. J'ai passé un entretien chez KocharTech (Amritsar) en avr. 2012

They called me for telephonic interview then technical round and at then 1:1 interview..At the end they Negotiation process.

If we shifted you to android technology (Mobile technology) then?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Developer chez KocharTech

Entretien pour Software Developer

29 oct. 2022
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez KocharTech

1st round was telephonic, it took around 30 minutes 2nd round was assesment submition which was to create endpoints 3rd round was technical discussion with AVP, which basically focused on my previous works and technology stack

Previous Work experience and technology stack

Entretien pour Software Engineer

19 sept. 2020
      Amritsar

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez KocharTech (Amritsar) en août 2018

There are two interview rounds for java. And 1 HR round. First I got call for kochar recruitment team then they schedule my interview. Overall interview process is good. My first round was conducted by HR team and ask some questions about my previous job and company . Also basic questions of java like inheritance , polymorphism, Threads etc. After that my coding round was conducted by a senior person.

1. Basic oops concepts. Program for binary search and bubble sort. String functions program.
      Réponse de KocharTech
      Thanks for sharing your feedback with us. I will be a great help for the future applicant.

Concentrix
      Visa Inc.