Kraft Heinz

Recherches associées: Avis sur Kraft Heinz | Offres d’emploi chez Kraft Heinz | Salaires chez Kraft Heinz | Avantages sociaux chez Kraft Heinz
      Entretiens chez Kraft HeinzEntretiens d’embauche pour Operations Supervisor chez Kraft HeinzEntretien chez Kraft Heinz

19 juin 2010
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Kraft Heinz en avr. 2010

Phone Interview and face to face interview

Targeted selection interview

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Operations Supervisor chez Kraft Heinz

28 oct. 2015

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 semaines. J'ai passé un entretien chez Kraft Heinz

The interview process had weak questions considering my resume had enough information to employ the S.T.A.R. method of interviewing. A graduated phone interview set wes employed when I could have easily done it face to face. After the process I waited for a few weeks to get a response on my status. Even after emailing the Kraft HR Manager, I was told they would get back with me, but never did. I now understand why the Glassdoor reviews of Kraft/Heinz are so poor: because it truly is a poor company in regards to culture. Even if the response would have been a 'no' on hiring me, they could have had the courage to say so!

How do I sell you to the managers?
      1 réponse

5 juin 2014

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Kraft Heinz

Initial phone interview with HR Manager, and Business Unit Manager. Then brought in for a day long interview where you meet with about 4 different panels, and go to lunch with Plant Manager.

Tell me about a time that you had to deal with a difficult employee

7 juil. 2012

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Kraft Heinz en mai 2012

Phone interview, then 2 interviews with Senior Mgmt. 2 Sessions approximately 2 hours each.

How do you handle Employees that do not get along well with each other?

Nestlé
      Mondelēz International