Levi9

Recherches associées: Avis sur Levi9 | Offres d’emploi chez Levi9 | Salaires chez Levi9 | Avantages sociaux chez Levi9
      Entretiens chez Levi9Entretiens d’embauche pour Internship chez Levi9Entretien chez Levi9

27 août 2025
      Belgrade

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Levi9 (Belgrade) en oct. 2024

First you get test on your email, and you have 3 days to finish it. The test is simple. It's consists of 15 questions from OOP, little bit of programing languages, Git and data structures. After test, if you are all done correctly, you get called on HR interview and then on technical interview where you are asked basically the same questions from test but you now explain them in more depth.

How that strings compared in Swift?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Internship chez Levi9

3 oct. 2025
      Novi Sad

J'ai passé un entretien chez Levi9 (Novi Sad)

The interview process was straightforward and well-organized. It started with an HR screening call, followed by a technical interview with engineers. In some cases, there's also a coding task or a system design discussion. Communication was smooth throughout, and feedback came quickly after each step.

They asked about my previous project experience, problem-solving approach, and how I handle challenges in a team environment. Technical questions were focused on practical knowledge rather than theoretical details.

13 sept. 2023
      Novi Sad

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Levi9 (Novi Sad) en mars 2022

HR interview, technical interview, fast, plessent, getting feedback fast. Hr interview with simple questions about yourself, experiences, future.. TI not hard, simple questions about OOP, Java, JS. Very plessent experience.

Explain OOP? Object, Class? DI

Concentrix