Lone Star College

Recherches associées: Avis sur Lone Star College | Offres d’emploi chez Lone Star College | Salaires chez Lone Star College | Avantages sociaux chez Lone Star College
      Entretiens chez Lone Star CollegeEntretiens d’embauche pour PT PC Technician chez Lone Star CollegeEntretien chez Lone Star College

Entretien pour PT PC Technician

22 sept. 2018
      Cypress, TX

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Lone Star College (Cypress, TX) en nov. 2016

Two people interviewed me. Technical questions but not to hard. First a phone interview and second a face to face. Both of the people that interviewed me were very polite and easy going.

How would you image a PC.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme PT PC Technician chez Lone Star College

Entretien pour PT PC Technician

19 févr. 2020
      Houston, TX

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Lone Star College (Houston, TX) en oct. 2019

Applied. Had in-person interview that involved some simple technical questions. And then the questions you get at every time, "What's your greatest weakness?", "Can you tell me about a time you solved a big problem" or "what would you do if someone asked you to do something you didn't know how to do" etc. You can find these things online.

If someone came to you and told you that they can't access a website, how would you resolve it?

Khalifa University
      New York University Abu Dhabi