Lonza

Recherches associées: Avis sur Lonza | Offres d’emploi chez Lonza | Salaires chez Lonza | Avantages sociaux chez Lonza
      Entretiens chez LonzaEntretiens d’embauche pour Biotech Associate chez LonzaEntretien chez Lonza

GSK
      Sanofi
      Novartis
      Roche

10 mai 2020

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Biotech Associate chez Lonza

20 nov. 2024
      Expérience neutre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Lonza

2 Skype interviews with Team Leaders from Manufacturing Department. The questions were not too hard and it was a nice experience. Usually I would get a call back the same day to let me know if I am moving to the next round.

What do you know about cell culturing?

Do you know anything about GMP?

Strength and weakness? Example.

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Lonza en sept. 2024

Aplicación mediante LinkedIn, una entrevista telefónica con Recursos humanos, una primera entrevista con team manager más técnica (qué sabes hacer, qué sabes de esto, cómo harías x cosa...), una segunda entrevista más personal para ver si encajas con el equipo, con preguntas sobre tus aficciones, tus habilidades y demás. Depende de si están buscando a personas activamente o no tardan más o menos en responder.

Rutina del laboratorio en base a tu experiencia

¿Sabes trabajar en una cleanroom?

11 févr. 2024
      Expérience neutre

J'ai passé un entretien chez Lonza

First a call from the recruiter and an invite for an online interview about general things. Afterwards, an invite was send to have an interview at the site about job specific questions

Would you consider relocating for the position?

Entretien pour Biotech Associate I

19 sept. 2023
      Geleen
      Expérience neutre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Lonza (Geleen) en sept. 2023

Its a unnecessary long process of two to three interviews with more or less same asked questions. Every time the interview is done with someone new and you get the same questions all over again.

Why did you choose us? Where do you see yourself in 5 years? Are you planning for staying here fo long term? What do you think of working in a group?