Lowe's Home Improvement

Recherches associées: Avis sur Lowe's Home Improvement | Offres d’emploi chez Lowe's Home Improvement | Salaires chez Lowe's Home Improvement | Avantages sociaux chez Lowe's Home Improvement
      Entretiens chez Lowe's Home ImprovementEntretiens d’embauche pour Solution Architect and Business Analyst chez Lowe's Home ImprovementEntretien chez Lowe's Home Improvement

Entretien pour Solution Architect and Business Analyst

13 mars 2014

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Lowe's Home Improvement

Had two different interviews for different positions. Probably one of the worst examples of talent acquisition organization. They contract out there talent acquisition, and in return they get poor quality recruiting services. Had a recruiter that routinely missed interviews, failed to respond to emails. This is after they asked if I was available for an interview within a day or two, and I responded quickly yes. They didnt respond back for weeks. Then they missed a scheduled interview. Finally I received a proper Lowe's Talent team member, and expressed the concerns with getting yanked around. They continued to throw the unprofessional recruiter, that continued to miss interviews. If this company cared about reflection's they would allow candidates to provide feedback, on how they are being treated, rather than treating everyone as if they are a beggar looking for a job.

Funneled and loaded approached to interviewing. Boxed in style interview.
      1 réponse