MAQ Software

Recherches associées: Avis sur MAQ Software | Offres d’emploi chez MAQ Software | Salaires chez MAQ Software | Avantages sociaux chez MAQ Software
      Entretiens chez MAQ SoftwareEntretiens d’embauche pour Assistant Software Engineer chez MAQ SoftwareEntretien chez MAQ Software

Entretien pour Assistant Software Engineer

2 juin 2016
      Noida

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez MAQ Software (Noida) en nov. 2015

It was Skype based interview. 3 interviews back to back in 3 days.(All on Skype) It was a referential drive so they call on Skype. After 2016 Jan they have put a round of online aptitude. Interview was all good ,interviewers are either Senior Software Developer or Managers under which you will have to work after,if selected finally.

They check basically SQL and OOPS concept. Ask to write program in C or java on a shared linked. Encapsulation,Abstraction , Polymorphism with real life example. Queries of SQL, mine was find the second highest salaried person name . Orderby, Group by Clause etc. basics only. All possible Permutaion of String in C.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Assistant Software Engineer chez MAQ Software

Entretien pour Software Engineer/Assistant Software Engineer

20 oct. 2015
      Bengaluru

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez MAQ Software (Bengaluru) en sept. 2015

first round was objective aptitude followed by writing 2 algorithm. i cleared that round . then they allot a time for first interview round which was a skype round.they asked very basic c programs like prime no , reverse a string nd few sql querues. i cleared this round too. then 2nd round interview which was also throug skype . i dint clear this round.they are more focusing on sql nd project .some puzzles are also asked

basic c programs like prime no , reverse a string nd few sql querues.

Entretien pour Assistant Software Engineer

19 août 2015
      New Delhi

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez MAQ Software (New Delhi) en août 2015

1- Elitmus Test 2- Written Test (30 min apti having 30 ques) 3- 3 Technical Round in Skype..... Most questions based on C , DS, OOPS, LINUX, basic programming, puzzle, project, latest technology,

Data structures

IBM