MG Motor

Recherches associées: Avis sur MG Motor | Offres d’emploi chez MG Motor | Salaires chez MG Motor | Avantages sociaux chez MG Motor
      Entretiens chez MG MotorEntretiens d’embauche pour Graduate Trainee Engineer chez MG MotorEntretien chez MG Motor

Entretien pour Graduate Trainee Engineer

5 déc. 2021
      Ānand
      Offre refusée

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 5 mois. J'ai passé un entretien chez MG Motor (Ānand) en sept. 2021

There will be a two round for selection process One is aptitude test and second is HR+ Technical interview .In aptitude test there is question based on logical and technical skills.

1 tell me about your self 2 which project you have done in academic? 3 why you choose IT field? 4 project technology

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Graduate Trainee Engineer chez MG Motor

Entretien pour Graduate Engineer Trainee

21 janv. 2020
      Ānand

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez MG Motor (Ānand) en sept. 2019

Stringent aptitude test and GD session held in college after which we Face Personal Interview, which was mostly HR based Questions, after that there was a Psychometric test and a Physical Fitness test both of which i did not take part in as i was not selected for them

What Project Did you work on

Entretien pour Graduate Engineer Trainee

28 sept. 2018
      Ahmedabad

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez MG Motor (Ahmedabad) en août 2018

It was an interview taken directly by HR ...... comprising of three people one from HR, another one from talent head and one from technical section...... Overall the process was smooth and they were highly supportive

Tell me about yourself
      5 réponse(s)