MLM Home Improvement

Recherches associées: Avis sur MLM Home Improvement | Offres d’emploi chez MLM Home Improvement | Salaires chez MLM Home Improvement | Avantages sociaux chez MLM Home Improvement
      Entretiens chez MLM Home ImprovementEntretiens d’embauche pour Sales Representative chez MLM Home ImprovementEntretien chez MLM Home Improvement

25 avr. 2026

J'ai passé un entretien chez MLM Home Improvement

Seemed great, was only a phone interview so far. Job seems wonderful, will update when I have in person interview! So far, it seems hopeful and I’m looking forward to it next week!

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales Representative chez MLM Home Improvement

7 déc. 2021
      Chantilly, VA

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez MLM Home Improvement (Chantilly, VA) en déc. 2021

Amazing. Nick/Matt answered all questions and gave all honesty with their answers. Can’t say anything negative. Thank you for taking the time and effort. Can’t wait for this opportunity! I strongly advise anybody that wants a successful career to push there way in the door and get an interview with MLM. For me I suggest having a little knowledge of sales to have the mindset of this job. Lots of money/people to help.

Experience Knowledge Know how Strengths Weaknesses

23 juil. 2020
      Washington, DC
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez MLM Home Improvement (Washington, DC) en juil. 2020

3 part process. First a recruiter then a second in house recruiter and finally the sales manager. The sales manager seemed to want to tell me what I wanted to hear to get me to come onboard. Make sure you ask a lot of follow up questions and don't get sold.

Wanted to know about my previous sales experience as well as my past performance.

Hilti Group
      AtkinsRéalis