Maven Infotech

Recherches associées: Avis sur Maven Infotech | Offres d’emploi chez Maven Infotech | Salaires chez Maven Infotech | Avantages sociaux chez Maven Infotech
      Entretiens chez Maven InfotechEntretiens d’embauche pour Customer Service Representative chez Maven InfotechEntretien chez Maven Infotech

Entretien pour Customer Service Representative

11 sept. 2019
      Calcutta
      Offre refusée
      Entretien difficile

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Maven Infotech (Calcutta) en janv. 2019

The hr was a class 12 pass .went like this : me : hey I have an experience of 6 years in bpo voice industry .proficient in Ms Excel. worked as analyst both for business and real time .also know c and python.hr : well we do not have any job openings for your profile atm since when you speak you do not open your mouth and create half sentences.me : thanks have a great day

Why am I even an HR ?

Why this company?

Are you aware there's no pf benefits.you have to work / scam 12x6 .women are often sexually harassed here and the manager is 12 pass Vivek who only knows how to shout ( he doesn't know wats his shouting about though)

Associated Press