Merfantz Technologies

Recherches associées: Avis sur Merfantz Technologies | Offres d’emploi chez Merfantz Technologies | Salaires chez Merfantz Technologies | Avantages sociaux chez Merfantz Technologies
      Entretiens chez Merfantz TechnologiesEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez Merfantz TechnologiesEntretien chez Merfantz Technologies

25 mai 2025
      Chennai

J'ai passé un entretien chez Merfantz Technologies (Chennai)

he interview process began with an aptitude test, followed by a coding round that tested problem-solving skills. After clearing both rounds, I faced an HR interview focused on communication and personality. Finally, I received the offer letter

basic questions from resume and aptitute

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez Merfantz Technologies

24 mai 2024
      Offre refusée
      Expérience neutre

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Merfantz Technologies (Chennai) en mai 2024

It is so easy to Crack, the first round is mcq, after clearing that ,one pattern program and atlast one string program, after completing that they will ask to explain the concepts and then u will be having technical and general hr

One moderate string program in java

31 août 2015
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Merfantz Technologies (Chennai) en janv. 2014

Have to be Technically strong, Oops concepts are very much needed and need to know in and out of it, Knowing UI is an advantage to get into the interview. Easy to crack the interview if we are ready to write any kind of Basic Programs with Oops concepts.

Technical Questions. Have to write some Codes

Amazon