Micron Technology

Recherches associées: Avis sur Micron Technology | Offres d’emploi chez Micron Technology | Salaires chez Micron Technology | Avantages sociaux chez Micron Technology
      Entretiens chez Micron TechnologyEntretiens d’embauche pour IT Systems Engineer chez Micron TechnologyEntretien chez Micron Technology

Apple
      Honeywell
      DONE by NONE
      Intel Corporation

Entretien pour IT Systems Engineer

24 août 2017
      Singapour

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme IT Systems Engineer chez Micron Technology

Entretien pour IT System Engineer

12 sept. 2022
      Hyderâbâd
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Micron Technology (Singapour) en août 2017

Applied online and wait for around 2 week before called up for an interview. Total of 3 round of interview in a day And took about 4 hour.

What are your career aspirations

What do you know about the job scope?
      Expérience neutre

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Micron Technology (Hyderâbâd) en août 2022

On campus exam is conducted in our college which consists of aptitude, Networking, DBMS, pseudocodes and two coding questions. Coding questions are not mandatory for this role but try to do them as they might be considered if competition is high. Shortlisted candidates are invited for interviews on next day itself. As the roles is for cloud related they have asked only on cloud and college or personal projects, try to revise DBMS and SQL thoroughly. first round shortlisted are further taken for hr round. Even though some of my friends haven't gotten opportunity for hr they are selected. At last 15 memebers are selected.

Based on cloud and DBMS.

Entretien pour IT Systems Engineer

25 sept. 2019
      Singapour

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Micron Technology (Singapour) en sept. 2019

I interviewed at Micron Singapore recently for the IT System Engineer role. The interviewer was very friendly and asked basic interview questions : - Tell me about yourself - Why Micron - Where do you see yourself in 5 years... Apart from this, he also asked me questions about my projects and my role in each project. A few objective and behavioral questions were also asked. Overall, it was a pleasant experience for first round of interview. Awaiting results for the next round.

Tell me in detail about the projects that you worked on?