NOOE

Recherches associées: Avis sur NOOE | Offres d’emploi chez NOOE | Salaires chez NOOE | Avantages sociaux chez NOOE
      Entretiens chez NOOE Entretiens d’embauche pour Creative Copywriter chez NOOE Entretien chez NOOE

Amazon
      Deloitte
      KPMG
      TP

Entretien pour Creative Copywriter

9 août 2022
      Singapour

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez NOOE (Singapour) en juil. 2022

The interview process started on a positive note with booking a slot suitable to both parties for the interview. But it went all downhill from there. The company doesn't have an HR or a proper process they follow for hiring candidates. The interview skills of the founder are extremely poor as he doesn't even bother going through your application before he sits for an interview. He is grossly incompetent. He asks for a directionless assignment with no clarity and no objective and doesn't even bother replying to the status of your application.

Absolutely nothing relevant to the position