Neebal Technologies

Recherches associées: Avis sur Neebal Technologies | Offres d’emploi chez Neebal Technologies | Salaires chez Neebal Technologies | Avantages sociaux chez Neebal Technologies
      Entretiens chez Neebal TechnologiesEntretiens d’embauche pour Senior Java Developer chez Neebal TechnologiesEntretien chez Neebal Technologies

Entretien pour Senior Java Developer

7 mai 2019
      Mumbai

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Neebal Technologies (Mumbai) en janv. 2018

after 7+ yrs of experience i was told to print star pattern and palindrome programme. Pathetic experience. Hr gave me a time i need to wait for 1 hr because solution architect is busy.These guys don't have time management. After that there was coding round.I was expecting some architecture level but they give me write a code to print star pattern. I was really shocked. After that there was HR round. Type was question i was asked tell me about yourself, who all are in your home, how early you can join.HR DONE. Then face to face with SA. he asked me few situational questions then he asked logic of start pattern., expectation. Offer was released after 1 week. 1 good thing before joining 1 member from management will take you for lunch or dinner to understand you more and also you can ask more thing about the company.

to print star pattern and palindrome programme.he asked me few situational questions then he asked logic of start pattern., expectation.

IBM
      Dell Technologies