Neiman Marcus

Fait partie de Neiman Marcus Group

Recherches associées: Avis sur Neiman Marcus | Offres d’emploi chez Neiman Marcus | Salaires chez Neiman Marcus | Avantages sociaux chez Neiman Marcus
      Entretiens chez Neiman MarcusEntretiens d’embauche pour Executive Development Program chez Neiman MarcusEntretien chez Neiman Marcus

adidas
      Al-Futtaim Group
      Chanel
      Azadea

Entretien pour Executive Development Program

5 juin 2012
      Dallas, TX
      Offre refusée

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Neiman Marcus (Dallas, TX) en avr. 2010

Initial interview followed by onsite interview in Dallas. Two day interview process. Day one involved a large group dinner with senior buyers. Not a personality test per se, but it obviously helped the decision makers to eliminate a few of the less outgoing personalities. The second day involved a tour of the facilities, a group project in which we brainstormed a new layout plan for part of the store, as well as two one-on-one interviews with senior buyers. One former merchant was responsible for talent recruitment at the university level. When I arrived in Dallas for the interview, I was joined by candidates from all across the united states. Majors varied, but business admin and fashion design seemed most prominent.

Your don't seem to have a lot of experience in fashion or merchandising. What makes you a good fit for Neiman Marcus?