Nelson

Recherches associées: Avis sur Nelson | Offres d’emploi chez Nelson | Salaires chez Nelson | Avantages sociaux chez Nelson
      Entretiens chez NelsonEntretiens d’embauche pour Web Developer chez NelsonEntretien chez Nelson

Entretien pour Web Developer

17 oct. 2023
      Toronto, ON

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Nelson (Toronto, ON)

there were many stages for junior position. initial screening question sent by email. "technical part" sent in word. many question related to html css and basic js. then hr interview was tipical. final round hiring manager - weren't interested at me, didn't even hide it. obviously ghosted after it. it took many email to push them send me usually rejection email.

usual behaviour question. tell me about your self? why applying? etc
      Réponse de Nelson
      Thank you for your feedback. We appreciate you taking the time to share your thoughts on your experience with Nelson. Your feedback is important to us as we continuously aim to improve our candidate experience. While we endeavor to communicate with all candidates at every stage, the high volume of applicants for this role may have led to us falling short in our efforts. We sincerely apologize for any communication lapses that you experienced. Thanks again for sharing your thoughts. We will continue to enhance our selection process to ensure efficient communication with candidates.

Nas Company
      Argus Media