Netaxis

Recherches associées: Avis sur Netaxis | Offres d’emploi chez Netaxis | Salaires chez Netaxis | Avantages sociaux chez Netaxis
      Entretiens chez NetaxisEntretiens d’embauche pour AngularJS chez NetaxisEntretien chez Netaxis

Entretien pour AngularJS

23 oct. 2017
      Chennai

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 4 jours. J'ai passé un entretien chez Netaxis (Chennai)

worst company.Recruiters are fraud. interview period was too long. 3month without salary. 1year low salary. collect all your originals dont give offer letter to you. if you go to the office for collecting ur offer lettrt they cheat you, already we select an enough peoples. ... so dont waste ur time frndz......

asked many
      1 réponse

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme AngularJS chez Netaxis

Entretien pour AngularJS

27 févr. 2018
      Chennai
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Netaxis (Chennai) en févr. 2018

Hi People, I had an Interview with Netaxis for Angular JS… I really had a very good experience having the interview with them; the technology they were working was very excellent. I was only a binger to the languages they were working. I could learn something new since I attended the interview.

Strong screening in Angular JS Server/ client communication, Tested in JASON, event handling, Closure, canvas, Fabric JS.
      1 réponse

Concentrix