OhioGuidestone

Recherches associées: Avis sur OhioGuidestone | Offres d’emploi chez OhioGuidestone | Salaires chez OhioGuidestone | Avantages sociaux chez OhioGuidestone
      Entretiens chez OhioGuidestoneEntretiens d’embauche pour New Grad Therapist chez OhioGuidestoneEntretien chez OhioGuidestone

Entretien pour New Grad Therapist

21 févr. 2025
      Cleveland, OH

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez OhioGuidestone (Cleveland, OH) en févr. 2025

I completed a phone screening and declined to participate further after the phone screening. The interviewer was late to the call and did not ask me anything about myself or why I wanted to work there. She proceeded to tell me that I could not make my desired salary of $60-$70k as a new MSW graduate, despite me having interviewed with several other nonprofit therapist positions offering in this range. I got the sense that they try to take advantage of new graduates by pressuring them to take a low paying job. They also offer a HUGE range of bonuses from $40-$3,000 "based on work ethic" which was a huge red flag for me.

What is your desired compensation?

Cleveland Clinic
      The Cigna Group