Onepilot

Recherches associées: Avis sur Onepilot | Offres d’emploi chez Onepilot | Salaires chez Onepilot | Avantages sociaux chez Onepilot
      Entretiens chez OnepilotEntretiens d’embauche pour Customer Service Agent chez OnepilotEntretien chez Onepilot

28 juil. 2023
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez Onepilot (Londres, Angleterre) en juil. 2023

Automated written and oral tests where you give examples of your customer service responses to specific queries. Test using Shopify to input gift card valid for one year. Meeting for onboarding.

Why you would like to work with Onepilot? Video answering using problem-solving ie; delayed packaged required ASAP as the client leaves in 2 days. Package hasn't been shipped, but you can change the address. Tell me a bit about yourself?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Customer Service Agent chez Onepilot

11 mars 2025
      Leeds, England
      Entretien difficile

J'ai passé un entretien chez Onepilot (Leeds, England)

The interview was long but straight forward, requiring recorded answers to multiple questions. It also included practical tasks and scenario based assessments to evaluate problem solving and decision making skills.

Scenario with a customer who is running late picking up a product.

23 août 2024
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Onepilot (Londres, Angleterre) en mai 2024

Application process was very straight to the point, you don't need to send a CV or write an a cover letter. First you fill out an online questionnaire and record a video introduction. The next stage involves how you would handle common customer service scenarios. You are asked to compose draft emails in response to customer queries and record audio responses like you would leave a voicemail.

To draft an email responding to a customer who had received a damaged item

Huawei Technologies
      Nokia