Optimile

Recherches associées: Avis sur Optimile | Offres d’emploi chez Optimile | Salaires chez Optimile | Avantages sociaux chez Optimile
      Entretiens chez OptimileEntretiens d’embauche pour Junior Digital Designer chez OptimileEntretien chez Optimile

Amazon
      Deloitte
      KPMG
      TP

Entretien pour Junior Digital Designer

18 avr. 2022
      Gand

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Optimile (Gand) en janv. 2022

I applied using their tool, got an e-mail i got selected for a job interview via Zoom accompanied by an e-mail and asking what day and time i could do, with job interview questions I had to answer via e-mail before the actual interview. I answered replied and never got an answer back. Over the course of the next 2 weeks, I sent 2 more e-mails asking if they received my previous e-mails, because the suggested dates for the Zoom meetings had passed. I called their office in the third week and was told i'd be called back, but never heard back from them. A month later I received an e-mail if I was still interested in the job, to which I answered positively and asked when we could meet up and never heard from them again.

Wat trok je aan in onze vacature?

Wat geeft jou stress? Hoe ga je daar mee om en hoe zal ik zien wanneer je stress hebt? Kan je hier een voorbeeld van geven?

Op wat uit je vorige ervaringen ben je het meeste trots?

Vertel eens een grote fout die je hebt gemaakt en hoe je daar mee bent omgegaan?

Vertel eens over een moeilijke situatie die je dan toch tot een goed einde hebt gebracht?

Waarom zouden we jou moeten aanwerven?

Waarom ben je op zoek naar een nieuwe job?