Parx Casino

Recherches associées: Avis sur Parx Casino | Offres d’emploi chez Parx Casino | Salaires chez Parx Casino | Avantages sociaux chez Parx Casino
      Entretiens chez Parx CasinoEntretiens d’embauche pour In Experienced Table Games Dealer chez Parx CasinoEntretien chez Parx Casino

Entretien pour In Experienced Table Games Dealer

25 sept. 2014
      Bensalem, PA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Parx Casino (Bensalem, PA) en août 2014

You go in and take a math test first that's timed but it's pretty easy and simple, addition, multiplication and percentages. Then you take a reading test that's also very simple. After that then it's the basic interview.

Nothing unexpected

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme In Experienced Table Games Dealer chez Parx Casino

Entretien pour In-experienced Table Games Dealer

27 avr. 2017
      New York, NY

Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Parx Casino (New York, NY) en avr. 2017

They will send you an email asking you to set up an interview, after all that and it's time for your interview you will walk in get singed in by security and then you will wait for someone to take you to take a quick math test which are pretty basic questions. You will then wait in a room with other applicants and someone will come in and take you somewhere more private and start your interview. after the interview they will tell you after all the interviews are over you will receive either a rejection email or an acceptance email.

Describe a time where you had to deal with a difficult situation.

Ultimate Performance Fitness
      Yamaha Motor