Penn Station

Recherches associées: Avis sur Penn Station | Offres d’emploi chez Penn Station | Salaires chez Penn Station | Avantages sociaux chez Penn Station
      Entretiens chez Penn StationEntretiens d’embauche pour Shift Manager chez Penn StationEntretien chez Penn Station

12 mars 2021
      Chattanooga, TN

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez Penn Station (Chattanooga, TN) en mars 2017

Very basic interview process. Mostly a “get to know you” kind of process and made in order to see if you are a good fit for the job. It’s an interview made for an “entry level” kind of job for kids in high school or college.

Why do you want to work here?
      1 réponse

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Shift Manager chez Penn Station

20 mai 2022
      Mentor, OH

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Penn Station (Mentor, OH) en févr. 2022

Went over previous work history. If you fit their company. Willingness to work. How often you can work. If you have health issues. Can you stand long period of times

Where do you see yourself in a couple years

26 nov. 2014

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Penn Station

Turned in an application in person. Then had an interview two days later and was hired on the spot. Started two days after that. Very easy interview process. Not room for negotiation however with your pay. You take what you can get.

What was your biggest weakness at your last job?
      1 réponse

Yum! Brands