Pivot Design

Recherches associées: Avis sur Pivot Design | Offres d’emploi chez Pivot Design | Salaires chez Pivot Design | Avantages sociaux chez Pivot Design
      Entretiens chez Pivot DesignEntretiens d’embauche pour Account Director chez Pivot DesignEntretien chez Pivot Design

Entretien pour Account Director

14 sept. 2024

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Pivot Design

Standard questions about experience. Asking about working on Pharma brands. Doesn't seem like they will hire without this, so wouldn't try if you don't have it. Was ghosted after interview.

What pharma experience do you have?
      Réponse de Pivot Design
      Thank you for sharing your feedback and experience. You are not wrong that when we post for an Account Director role with Pharma experience, we mean it so that we can ensure the new hire is set up for success and the clients will be serviced appropriately. We are sorry to hear that you were ghosted post-interview, that is not something we ever want candidates to experience at Pivot. Please know that we have taken the appropriate steps to make sure this doesn't happen to any future candidates who are selected for screening or interviews.