PlayShifu

Recherches associées: Avis sur PlayShifu | Offres d’emploi chez PlayShifu | Salaires chez PlayShifu | Avantages sociaux chez PlayShifu
      Entretiens chez PlayShifuEntretiens d’embauche pour C#/Unity Developer chez PlayShifuEntretien chez PlayShifu

Entretien pour C#/Unity Developer

14 déc. 2025
      Bengaluru

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez PlayShifu (Bengaluru) en nov. 2022

4 stage interview process. 1. HR Screening - Basic screening, as usual 2. Submit a game - games typically are from snake game to vehicle controller. I got snake game with procedural tail wave requirement. 3. Technical round + live coding round - This includes technical discussion of the submitted project and further unity related questions. I was asked to even change some part of the code base in the snake game that I submitted based on the provided feedback and suggested changes. 4. HR round

In technical round, I was asked math questions: 1. How would you identify if an object is infront or behind a given point 2. How would you identify the closest point that is perpendicular to the given line segment 3. Explain animation events, when would you use them 4. What does word "pragma" mean in shader

Mensa Brands
      Crystal Group