PocketHealth

Recherches associées: Avis sur PocketHealth | Offres d’emploi chez PocketHealth | Salaires chez PocketHealth | Avantages sociaux chez PocketHealth
      Entretiens chez PocketHealthEntretiens d’embauche pour Patient Experience Representative chez PocketHealthEntretien chez PocketHealth

Entretien pour Patient Experience Representative

19 sept. 2023
      Toronto, ON

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Patient Experience Representative chez PocketHealth

Entretien pour Patient Experience Representative

3 sept. 2022

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez PocketHealth (Toronto, ON) en févr. 2022

A super lengthy interview process where they ask every detail from your childhood and get too personal during interviews. Total three rounds of interview with each lasting over 1.5 hours. I do not recommend this company. Very poor work ethics and they reject without reason after ghosting you for over 3 weeks. Do not respect people's time.

"How would your high school teacher describe you?" "If we ask you, would you be able to connect us with your high school teacher?" and many such useless questions to be asked to someone with 3+ years of industry experience. They also get super personal and ask very uncomfortable questions. Never experience with any other company in North America before.

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez PocketHealth en juil. 2022

The interview went okay, it felt more judgemental than a get to know you and your experiences. The part that disappointed me most was that they never follow up! Just left to infer you didnt move forward in the hiring positions.

Just basic questions regarding background