Prudour

Recherches associées: Avis sur Prudour | Offres d’emploi chez Prudour | Salaires chez Prudour | Avantages sociaux chez Prudour
      Entretiens chez PrudourEntretiens d’embauche pour Research Associate chez PrudourEntretien chez Prudour

15 août 2022

J'ai passé un entretien chez Prudour

There were total 3 interview rounds. First round was an assignment that includes objective questions about math, general knowledge, and descriptive questions about MBA curriculum. Second round was technical interview in which written answers about descriptive questions were discussed. Third round was HR interview.

Written questions - 1) Impact of COVID-19 on pharmaceutical industry 2) Can production be more than capacity ? If yes then give an example 3) Explain value chain analysis and supply chain analysis. 4) Explain porters analysis. (Five forces) 5) Give example of low competition industry.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Research Associate chez Prudour

5 sept. 2024
      Pune

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez Prudour (Pune)

The process is average and lengthy first I going through telephonic call tbaen interview and then descriptive types questions after that I am waiting another process. Overall company good very freindly hr who support me lot overall interview process

Overall interview experience is good companies hr is very cooperative

18 févr. 2020
      Pune

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Prudour (Pune) en mai 2018

they asked about your previous projects and took the sample project test. they asked about domain knowledge also. they have not reached me for almost one month as they didn't have a salary budget to fulfill my requirement. after that, I had contacted them saying we can negotiate on this, then they gave me the offer letter with a very little hike on my previous salary.

How many projects have you done before? and brief about them.

AlphaSights
      S&P Global