Pyxis

Recherches associées: Avis sur Pyxis | Offres d’emploi chez Pyxis | Salaires chez Pyxis | Avantages sociaux chez Pyxis
      Entretiens chez PyxisEntretiens d’embauche pour Angular JS Developer chez PyxisEntretien chez Pyxis

IBM
      Dell Technologies
      Concentrix
      Visa Inc.

Entretien pour Angular JS Developer

30 sept. 2020
      Bengaluru
      Entretien difficile

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Pyxis (Bengaluru) en sept. 2020

I receive an opportunity for Angular JS Developer at Pyxis AI Technology Team – A Hyper-localized Customer Acquisition Wing of Absentia Virtual Reality. Round 1 - Coding Test Round 2 - Technical Interview Round 3 - HR/Managerial Round 1 was difficult where you have to solve multiple choice questions. I was selected up to round 2. then they did responded through email, which normally recruiter doesn't really does. Sharing you the round 2 questions for job seeker candidate for preparation.

Implement createBase function, which is left empty? const createBase = function(num){ // please code here } // so that code works const addSix = createBase(6); addSix(6); // should return 12 addSix(4); // should return 10 addSix(1); // should return 7

Create a promise which is resolved to value 'hello'?

What is the output? console.log('1'); setTimeout(() => console.log('2'), 0); console.log('3');

Please invoke hello2, so that John is printed const ob = { name: 'John', hello: function() { console.log(this.name); } } const hello2 = ob.hello;

What is lazy loading of angular modules?

What are @Input and @Output decorator in angular?

what is rxjs in angular?

What is angular module and why do we need it?