R Systems

Recherches associées: Avis sur R Systems | Offres d’emploi chez R Systems | Salaires chez R Systems | Avantages sociaux chez R Systems
      Entretiens chez R SystemsEntretiens d’embauche pour Technical Architect chez R SystemsEntretien chez R Systems

IBM
      Dell Technologies
      Visa Inc.
      Hewlett Packard Enterprise | HPE

24 mai 2023
      Noida

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Technical Architect chez R Systems

21 janv. 2025

J'ai passé un entretien chez R Systems (Noida)

Two rounds 1. Technical Round : This was pure technical where interviewer asked about projects and technology worked on. 2. Technical + Manager Round After that salary discussion happened with HR and HR issued offer letter. Joining was smooth.

Design patterns amd microservice architecture

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez R Systems en déc. 2024

Interview was pretty straightforward with minimal difficulty level. However, the interviewer was in a hurry to prove his expertise with varied topics. He was with less than 7 years of experience interviewing 12+years candidate. That explains the rush. Organization should invest some time in training their interviewers on conducting interviews.

Q: What is ELB? Q: What is SAGA Patterns>

27 nov. 2020
      North West
      Entretien difficile

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez R Systems (North West) en nov. 2020

Several round of Teams meeting. Interviewer were technical and managerially quite sound. They had good question to ask, people with good good technical exposure and latest industry standard s knowledge can crack easily.

Scalability of distributed system