Reedville Catering

Recherches associées: Avis sur Reedville Catering | Offres d’emploi chez Reedville Catering | Salaires chez Reedville Catering | Avantages sociaux chez Reedville Catering
      Entretiens chez Reedville CateringEntretiens d’embauche pour Event Planner chez Reedville CateringEntretien chez Reedville Catering

Entretien pour Event Planner

12 avr. 2018

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Reedville Catering en avr. 2018

Very awkward, the owner mostly spoke about his company and himself, not giving me any opportunity to speak for myself or answer questions. I even had to interrupt at one point to speak about myself. I was told I would be called for a second interview and then never heard from them again until I reached out. I don’t understand how someone can be so unprofessional to a) not give me the opportunity to speak in my interview b) bring up inviting my in for a second interview then never following up C) not alerting me when they decided to give an offer to someone else. All in all, very happy I didn’t get an offer.

They really did not ask me any questions.

Royal Catering
      Restaurant Associates