Reveal Group

Recherches associées: Avis sur Reveal Group | Offres d’emploi chez Reveal Group | Salaires chez Reveal Group | Avantages sociaux chez Reveal Group
      Entretiens chez Reveal GroupEntretiens d’embauche pour Consultant RPA chez Reveal GroupEntretien chez Reveal Group

Entretien pour Consultant RPA

12 oct. 2022
      New York, NY

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Reveal Group (New York, NY) en août 2022

The interview went pretty good, they didn't ask me many questions; but they told me they were going to contact me even if the response was positive or negative or that I could reach them anytime but they didn't communicate at all and neither respond my emails.

Why would you like to work in Reveal Group?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Consultant RPA chez Reveal Group

Entretien pour RPA Consultant

1 mai 2023
      Montréal, QC
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Reveal Group (Montréal, QC) en avr. 2023

The people were pretty positive and welcoming, but their process is pretty unconventional and time-consuming, to be honest. There were four total interviews + a technical assessment posing a training course. The technical assessment is the part that I feel is absolutely unfair. It's a training course of 20+ hours learning an RPA tool. I was then graded, but let go due to a "low" score.

Many behaviour and career-related questions. They really want to learn more about you.

Deloitte
      KPMG