Riverside Payments

Recherches associées: Avis sur Riverside Payments | Offres d’emploi chez Riverside Payments | Salaires chez Riverside Payments | Avantages sociaux chez Riverside Payments
      Entretiens chez Riverside PaymentsEntretiens d’embauche pour Account Executive chez Riverside PaymentsEntretien chez Riverside Payments

14 oct. 2021
      Offre refusée
      Expérience neutre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Riverside Payments en oct. 2021

It was a typical sales info session where they tell you the position is commission based then ask you when you can start training. I was in a group of about 5 prospects with whom I assume would be my team manager.

I was asked something unique about myself.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Account Executive chez Riverside Payments

5 mars 2022
      Norfolk, VA
      Offre refusée
      Expérience neutre

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Riverside Payments (Norfolk, VA) en mars 2022

They inform you they won’t be paying you hourly, it’s a 1099 and you’ll be responsible for your FICA taxes, expenses, travel, training, etc. They don’t provide enough information on the market, how hard it is to make the sales, what the average contract price is or what commission you’ll earn off that price, etc. They do tell you you’ll earn residuals from your sales at about $30 per month per sale for four years but that doesn’t tell you much if you’re lucky to make 1 sale a month.

11 févr. 2022
      New York, NY

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Riverside Payments (New York, NY) en févr. 2022

Interactive, informational, and concise. The interview was a fairly comfortable space and I felt my interviewer heard and understood me. It was a group interview so I got to hear about others as well and we all interacted with one another.

What prior job experience do you have?
      1 réponse

Tapco Group