Rokos Capital Management

Recherches associées: Avis sur Rokos Capital Management | Offres d’emploi chez Rokos Capital Management | Salaires chez Rokos Capital Management | Avantages sociaux chez Rokos Capital Management
      Entretiens chez Rokos Capital ManagementEntretiens d’embauche pour Operations Analyst chez Rokos Capital ManagementEntretien chez Rokos Capital Management

Citi
      Allianz
      UBS
      Moody's

16 avr. 2026
      Londres, Angleterre

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Operations Analyst chez Rokos Capital Management

3 avr. 2024
      Londres, Angleterre

J'ai passé un entretien chez Rokos Capital Management (Londres, Angleterre)

standard product exposure questions, checking software used, excel assessment (not advanced), asking about broker relationships, times where i had a difficult situation to deal with, how i prioritise tasks. met with full range of team members

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Rokos Capital Management (Londres, Angleterre) en janv. 2024

5 rounds in total. 2 maths tests, one is logic based and one is more core A-level Maths. 2 HR interviews - one with Dartmouth and another with Rokos HR team. Assessment Centre included 2 interviews. There was a general interview and a technical interview.

Why do you want to work at Rokos?

15 juin 2019
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Rokos Capital Management (Londres, Angleterre) en avr. 2019

1:1 interview and group panel interview passed the Elenchus test. 30 questions 10 mins - super easy Easy questions, not too technical. it looks like they think that what they do is somehow different than what an operation analyst at an investment bank does. A little of arrogance with the way they behave.

what is a swap? understand the technical aspects of it.