SBBnet

Recherches associées: Avis sur SBBnet | Offres d’emploi chez SBBnet | Salaires chez SBBnet | Avantages sociaux chez SBBnet
      Entretiens chez SBBnetEntretiens d’embauche pour Call Center Outbound chez SBBnetEntretien chez SBBnet

Entretien pour Call Center Outbound

4 mai 2016
      Evergreen, CO
      Entretien difficile

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez SBBnet (Evergreen, CO) en avr. 2016

I showed up to my interview on time and looking really good in a full suit. Kendall, the interviewer was wearing JEANS and a T-Shirt. First red flag. 3 weeks later and after speaking with my impeccable references I reached out as I had not heard anything. Highly unorganized. Management lacks necessary skills.

Why are you interested in working here.
      1 réponse
      Réponse de SBBnet
      We're sorry that your interview process was unpleasant. While we do pride ourselves on our casual dress, we understand that we're not perfect and are currently readdressing our hiring process. Please reach back out to us and we'd love to speak with you again.

Associated Press