SSW

Recherches associées: Avis sur SSW | Offres d’emploi chez SSW | Salaires chez SSW | Avantages sociaux chez SSW
      Entretiens chez SSWEntretiens d’embauche pour Software Architect chez SSWEntretien chez SSW

IBM
      Dell Technologies
      Concentrix
      Visa Inc.

Entretien pour Software Architect

4 avr. 2019
      Sydney

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Architect chez SSW

Entretien pour Software Architect

9 juil. 2019
      Sydney

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez SSW (Sydney) en févr. 2015

There are 3 parts of the interview: * Talk with Adam * Making a document as part of a client mock-up call * Code challenge The point of the interviews is for the CEO to see how well you'll be with the clients and if you're a good communicator. The code is often reviewed by current employees.

Just general questions to see what is your personality, fit for the company, etc.
      1 réponse
      Entretien difficile

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez SSW (Sydney)

Firstly after they've received your CV a staff member will call to have a quick chat. They want to make sure you are familiar with the tech stack they use. 2. Then you'll have a phone convo w/ the Owner/Chief Architect Adam Cogan. 3. Then you start a 1 hour communication challenge. 4. Meet Face to face 5. Coding test

Do you know React and/or Angular ? Do you have experience with .NET Core

Do you have any sharepoint and dynamics/CRM experience.

They will give you a scenario in which you have to develop a proposal document for

They will also give you a verbal scenario to simulate talking to a client where you'll have to develop some code/POC for.