Safelite AutoGlass

Recherches associées: Avis sur Safelite AutoGlass | Offres d’emploi chez Safelite AutoGlass | Salaires chez Safelite AutoGlass | Avantages sociaux chez Safelite AutoGlass
      Entretiens chez Safelite AutoGlassEntretiens d’embauche pour Auto Glass Technician chez Safelite AutoGlassEntretien chez Safelite AutoGlass

27 févr. 2026
      Fort Worth, TX

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Safelite AutoGlass (Fort Worth, TX) en févr. 2026

One on one with a manager. Very professional and honest information about the job. Manager was very detailed about expectations and what it takes to succeed. Opportunity to ask questions and explain Safelite culture.

Are you comfortable working weekends?
      1 réponse

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Auto Glass Technician chez Safelite AutoGlass

2 févr. 2025
      Tampa, FL

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Safelite AutoGlass (Tampa, FL) en oct. 2024

Interview was quick easy, it was a seasonal position they are really looking for customer service experience more than anything else. Come with a lot of your own questions otherwise interview will only be a few minutes

They asked for customer service experience

13 mars 2023

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Safelite AutoGlass en nov. 2022

Was scheduled for an interview and they never called or responded to any of my texts asking if it was still happening. Applied a second time and it happened again

No questions because they never called me

Mysyara
      AG Automotive