Sartorius

Recherches associées: Avis sur Sartorius | Offres d’emploi chez Sartorius | Salaires chez Sartorius | Avantages sociaux chez Sartorius
      Entretiens chez SartoriusEntretiens d’embauche pour Sales Manager chez SartoriusEntretien chez Sartorius

Entretien pour Sales Manager

3 juil. 2024
      Pittsburgh, PA

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Sartorius (Pittsburgh, PA) en avr. 2024

I was referred by a former colleague of mine, within a few days I received a request for a self-paced one-way video interview. The questions weren't necessarily hard, but there was some redundancy and it felt very impersonal. After the interview was submitted, I had no point of contact to reach out to for follow-up insights. I basically didn't hear back at all until I got an automated email regarding the rejection.

What is it about this opportunity that is of interest to you?

Provide an overview of your background and experience and explain how it aligns with this position?

Please relate how your skills, experience, and background align you to this position?

If you were to assume this role, what would be your first 1-2 actions to integrate your direct reports into a single team. Be specific.

What metrics have you used in your past to determine that performance is beginning to slip and how do you typically begin to course correct?

Relate a time in your past that involved internal conflict between colleagues. How did you help resolve it?

What do you envision would be your single biggest challenge if given this opportunity and how would you work to overcome it?

How do you like to be managed?

What's the most important strategic need missing from the BU plan?

GSK
      Sanofi