Skillz

Recherches associées: Avis sur Skillz | Offres d’emploi chez Skillz | Salaires chez Skillz | Avantages sociaux chez Skillz
      Entretiens chez SkillzEntretiens d’embauche pour Recruiter chez SkillzEntretien chez Skillz

4 août 2023
      Entretien difficile

J'ai passé un entretien chez Skillz

Contacted with a homework assignment to be followed by a 2 hour zoom interview . Received a rejection 3 weeks later. Spent 5 hours on the lengthy assignment. I tried to get in touch with the recruiting team to no avail. Rude, clueless people. WARNING; Skillz is asking people to do in-deprh work under the guise of of being a candidate, when really they use your work for their purposes. Per other Glassdoor reviews Skillz is likely to go bankrupt. Execs don’t care, they pulled their millions out.

What is your skillz account name? How will you pitch the company to a candidate?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Recruiter chez Skillz

23 juil. 2023

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Skillz

Received an email with a take home exercise to do. Submitted the exercise and then not long after submitting then received a generic thanks, but no thanks email. What's the point in making people do a take home exercise before even talking to them if you are just going to send a decline??

What KPI's were used in your current and most recent roles to measure success?

22 avr. 2024
      Las Vegas, NV
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Skillz (Las Vegas, NV) en avr. 2023

A few quick zooms that test skills + an assessment. Tough but fair. The Zooms involve a mixture of scenarios, live demonstration of sourcing skills and resume questions. The whole process was only a few days.

Demonstrate a boolean string for me

Intel Corporation
      YES