Sokrati

Recherches associées: Avis sur Sokrati | Offres d’emploi chez Sokrati | Salaires chez Sokrati | Avantages sociaux chez Sokrati
      Entretiens chez SokratiEntretiens d’embauche pour Associate Business Analyst chez SokratiEntretien chez Sokrati

1 avr. 2021
      Bengaluru

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Sokrati (Bengaluru) en janv. 2021

It was really good. One of the finest interviews that i have been through. This interview was conducted on january. This is a campus placement process. I have no intent to share any more infos

Tell me about yourself was the first question

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Associate Business Analyst chez Sokrati

10 nov. 2021
      Pune

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Sokrati (Pune) en avr. 2021

2 interviews: 1. Puzzle round- Consists of Resume and some logical questions. Prepare using GFG puzzles 2. Business Round- Business situations that a manager might face in the workplace. Questions are vague and there aren't any "correct" answers to them.

Q1. Your Associate, who has a stellar record, is performing poorly in the past month? What will you do to solve this situation?

16 févr. 2021
      Pune
      Entretien difficile

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Sokrati (Pune)

Total 5 Rounds of interview. 1 round - Guesstimates & Aptitude questions 2 round- Psychometric test 3 round- Technical(questions on digital marketing) 4 round - Technical +Quick logical questions like You have a birthday cake and have to cut it into 8 equal pieces by making 3 cuts only. How do you do it? 5 round- Cultural Fit round.

A man fell into a 30 m deep well. If he climbs up 4 m and slips down 1 m in one day, how many days will it take for him to get out of the well?
      4 réponse(s)

what is the 20 percent of 420?

guesstimates questions- 1.how many weddings happen in Pune in a month 2.Total numbers of Red Swift Dzire car sold in a day in Pune.

Associated Press