State Farm

Recherches associées: Avis sur State Farm | Offres d’emploi chez State Farm | Salaires chez State Farm | Avantages sociaux chez State Farm
      Entretiens chez State FarmEntretiens d’embauche pour Customer Service Agent (Ready Reserve) chez State FarmEntretien chez State Farm

AXA
      EMPLOYERS
      AIG
      Zurich Insurance

Entretien pour Customer Service Agent (Ready Reserve)

4 oct. 2024
      Memphis, TN
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez State Farm (Memphis, TN) en oct. 2024

So basically I ask questions the entire time because it was a very quick interview. I declined the opportunity immediately. It's not customer service, it is sales. And your first year you're only going to make $30,000 base pay and then I guess you get like a $18,000 on top of that maybe? Also you have to pay for your insurance license which is over $150. You can't even begin working until you do that. This is exactly why I stay away from sales jobs. It's a no for me. I think any decent sales job you should feel like you're going to be good at it and there needs to be a base pay that you can pay your bills with plus commission.

There was a ridiculous assessment that had a bunch of silly math problems and then a very quick interview where you're basically going to decide if this is going to be right for you or not. It's not typical at all.