TMZ

Recherches associées: Avis sur TMZ | Offres d’emploi chez TMZ | Salaires chez TMZ | Avantages sociaux chez TMZ
      Entretiens chez TMZEntretiens d’embauche pour News Desk chez TMZEntretien chez TMZ

Entretien pour News Desk

19 juin 2017
      Los Angeles, CA

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez TMZ (Los Angeles, CA) en avr. 2016

Included 2 rounds, both conducted virtually via Skype by the Head of Talent and Acquisitions. First round interview was conversational and served primarily to get a sense of who I was as a person and which departments I was interested in working. I was asked to further elaborate on my experiences and interests. Lasted about 15-25 minutes. 2nd round was brief discussing job responsibilities, salary, relocation etc.

What do think sets you apart from other students pursuing careers in television?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme News Desk chez TMZ

Entretien pour News Desk

24 avr. 2017
      Playa Vista, CA

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez TMZ (Playa Vista, CA) en déc. 2016

Submitted application got a call two weeks later. Then Skype interview then in person interview two weeks later. During the interview I was given a celebrity pop quiz. They just through photos of celebrity faces and told me to give their names and what they do.

Why TMZ?

Private TV