TPC (M)

Recherches associées: Avis sur TPC (M) | Offres d’emploi chez TPC (M) | Salaires chez TPC (M) | Avantages sociaux chez TPC (M)
      Entretiens chez TPC (M)Entretiens d’embauche pour Process Engineer chez TPC (M)Entretien chez TPC (M)

Entretien pour Process Engineer

7 août 2018
      Kuala Lumpur

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez TPC (M) (Kuala Lumpur) en mai 2017

Hiring process was smooth. HR got back to me within 2 months as promised. Interview process was for a short while. Was tested on my technical as well as interpersonal skills.

3 ways physics theory is applied on daily life

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Process Engineer chez TPC (M)

Entretien pour Process Engineer

15 mai 2014
      Bayan Lepas

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez TPC (M) (Bayan Lepas) en mai 2014

First call me up for the position, arrange a time and came without problem. The only minor hiccup was when they requested to come around 1pm, they din't inform about coming in earlier half-hour to fill up some form. My mistake for not anticipating that but at least they could have inform about this rule as no other company tells me this. Interview was fairly straight forward. After that it was over.

What is your KPI in your previous company?