Target

Recherches associées: Avis sur Target | Offres d’emploi chez Target | Salaires chez Target | Avantages sociaux chez Target
      Entretiens chez TargetEntretiens d’embauche pour Merchandise Specialist chez TargetEntretien chez Target

Entretien pour Merchandise Specialist

14 janv. 2015

J'ai passé un entretien chez Target

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Merchandise Specialist chez Target

Entretien pour Merchandise Specialist

18 sept. 2021

J'ai passé un entretien chez Target

Basic retail store questions such as what did you do to go above and beyond for a customer. What would you do if a team member or manager is saying something you don't like (assessing team-playing skills).

Tell me a time when you went above and beyond for a customer Tell me a time when you had to deal with a disgruntled customer and what you did.

The interview process is as follows: All answers should be in SBA format. Remember to smile and nod a lot, remember to be Minnesota nice! Be reedy to explain your resume if you are not right out of college and appear to be young. Target is a young looking company and likes to hire young professionals. Have questions ready to ask after the interview, have two main questions that are generic and not to deep.

Why are you applying for a job that was not your major?

Entretien pour Merchandising Specialist

18 févr. 2020

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Target

The interview process mainly has situational based questions. It takes around 30 minutes to 45 minutes. Deep dive into past experience and the cultural fit is what is primarily checked.

A situation where you overcame a problem?