TetraSoft

Recherches associées: Avis sur TetraSoft | Offres d’emploi chez TetraSoft | Salaires chez TetraSoft | Avantages sociaux chez TetraSoft
      Entretiens chez TetraSoftEntretiens d’embauche pour Hadoop Developer chez TetraSoftEntretien chez TetraSoft

IBM
      Dell Technologies
      Concentrix
      Visa Inc.

Entretien pour Hadoop Developer

4 avr. 2018
      Hyderâbâd

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Hadoop Developer chez TetraSoft

Entretien pour Hadoop Developer

23 avr. 2019
      Hyderâbâd

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez TetraSoft (Hyderâbâd) en avr. 2018

Dont waste you time.. Interviewer is behaving like "he is from MARS". Very irritating experience. Better dont go that side. I've been to many interviews. But no one treated me like this

Better dont ask
      2 réponse(s)

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez TetraSoft (Hyderâbâd) en mars 2019

2 technical and 1 hr. This was an walk in. I have cleared all the rounds and they only said I have selected but they did not release the offer letter. They won't give hr no and the technical recruiter whi actually scheduled your interview dont give the update on what is happening.Not only for me Its happened for everyone who attended the interview on same day. Better do not try for this company, And don't waste your time.

What is auxiliary constructor