Trigent Software

Recherches associées: Avis sur Trigent Software | Offres d’emploi chez Trigent Software | Salaires chez Trigent Software | Avantages sociaux chez Trigent Software
      Entretiens chez Trigent SoftwareEntretiens d’embauche pour Software Test Engineer chez Trigent SoftwareEntretien chez Trigent Software

Entretien pour Software Test Engineer

16 août 2019
      Bengaluru
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Trigent Software (Bengaluru) en sept. 2017

They tell us about the interview process and rounds and they tell us about process very clearly and always answering to our questions, I was happy to get job there and experience is awesome.

Tell about urself
      1 réponse

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Test Engineer chez Trigent Software

Entretien pour Software Testing Engineer

3 mars 2021
      New Delhi

J'ai passé un entretien chez Trigent Software (New Delhi) en mars 2021

I was working for century link under a payroll of Trigent Software. It was good experience working with Trigent. And response from Trigent HR was quick for queries n was helpful. Great working with Trigent.

I had deployed to client Century link

Entretien pour Software Test Engineer

23 sept. 2019
      Bengaluru

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez Trigent Software (Bengaluru) en mars 2018

Total i had four rounds in this interview process. First, i had telephonic interview from client company. In this, they just asked basic questions about manual testing,UFT and VB script. After this, i had two technical interviews in client's place and they asked about programming. They gave one scenario and asked to write code for that. Finally, i had HR interview in Trigent.

Different ways to invoke an application using QTP?

IBM
      Dell Technologies