Tulfa

Recherches associées: Avis sur Tulfa | Offres d’emploi chez Tulfa | Salaires chez Tulfa | Avantages sociaux chez Tulfa
      Entretiens chez TulfaEntretiens d’embauche pour 3D Artist/Modeler/Animator chez TulfaEntretien chez Tulfa

IBM
      Dell Technologies
      Concentrix
      Visa Inc.

Entretien pour 3D Artist/Modeler/Animator

29 nov. 2024
      Buenos Aires
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Tulfa (Buenos Aires) en nov. 2024

Spend a whole day setting up the information requested on their website. Portfolio, personal information, experience, etc. upload pdf, personal photo, contact information. Up to this point no specifics about the job like hourly rate or compensation, not even work schedule Then someone from Tulfa contacted me trough

We are looking for a 3D Furniture Modeling Artist with experience in 3ds Max, or Maya, or Blender. This is a full-time role, from 3 PM to 12 AM IST (India Standard Time), and requires availability to work on Saturdays. The position is 100% remote, with a monthly salary range of $350 to $450 USD. Do you agree with the salary range we are offering for this role ($350 to $450 US dollars)? Do you speak fluent English for communication? Do you know how to use 3Ds Max, or Maya, or Blender? How many years of experience do you have in the 3D Furniture modeling industry? Have you ever worked with Furniture as a 3D Modeling Artist in your previous assignments?