US Air Force

Recherches associées: Avis sur US Air Force | Offres d’emploi chez US Air Force | Salaires chez US Air Force | Avantages sociaux chez US Air Force
      Entretiens chez US Air ForceEntretiens d’embauche pour Mh Tech chez US Air ForceEntretien chez US Air Force

Entretien pour Mh Tech

6 août 2013
      Carson, CA

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 mois. J'ai passé un entretien chez US Air Force (Carson, CA) en juin 2009

there is no interview process, you are weighed to see if you fit the expectations of the air force, you can't have too many tattoos, and no criminal record. you have to pass the asvab to qualify for certain jobs. then you can either wait for an opening in that career field to join the military, or you can join in an open general field and get put into a career field that is available. They do try to match your first picks with you, I got my first choice job and I went in open general.

there is no difficult or unexpected question, but it seems to be difficult for a large amount of people to pass the asvab testing. Its not that hard, but sometimes if you don't do well, but you pass, you might want to retake it for job opportunities.