VMA GROUP

Recherches associées: Avis sur VMA GROUP | Offres d’emploi chez VMA GROUP | Salaires chez VMA GROUP | Avantages sociaux chez VMA GROUP
      Entretiens chez VMA GROUPEntretiens d’embauche pour Angular Developer chez VMA GROUPEntretien chez VMA GROUP

Entretien pour Angular Developer

6 févr. 2024

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez VMA GROUP en févr. 2024

Worst interview experience. The interviewer seemed not interested in taking an interview, just asked 3 questions in JS and before I completed my answers, he just told me the answers. People get angry at someone else and vent it out at someone else.

Difference between map and forEach. Eventloop in js. Typescript features
      Réponse de VMA GROUP
      Hello, thank you for getting in touch. We are not currently interviewing for roles at VMA GROUP, and have never recruited for the role in question, so believe you may have got us confused with another organisation. However, if you believe we are incorrect, please don't hesitate to get in touch with our CEO, Andrew Harvey at: aharvey@vmagroup.com Kind regards, VMA GROUP

TeacherActive
      Brunel