Verizon

Recherches associées: Avis sur Verizon | Offres d’emploi chez Verizon | Salaires chez Verizon | Avantages sociaux chez Verizon
      Entretiens chez VerizonEntretiens d’embauche pour Security Analyst chez VerizonEntretien chez Verizon

Huawei Technologies
      Nokia
      Ericsson
      Vodafone

9 nov. 2020

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Security Analyst chez Verizon

20 juin 2022
      New York, NY

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 8 semaines. J'ai passé un entretien chez Verizon

Interview process was as usual: 1st with HR for screening, second with hiring manager about soft skills and past experience, 3rd and last one with 3 team members asking technical questions about the role

Which metrics are relevant for a SOC?

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Verizon (New York, NY) en févr. 2022

A lot of Networking Question related to the OSI model General Security Questions especially how to remediate a vulnerability and stages of Pentesting What steps would I take before a security incident happens and what steps I would take after to remediate the vulnerability

How would you react to a Security Incident?
      1 réponse

6 mai 2024
      Irving, TX
      Entretien difficile

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Verizon (Irving, TX) en mars 2020

extensive process, once you get past the bots and speak with a security manager, it goes pretty smoothly. Expect alot of technical questions, critical thinking ability. Be able to show how several log types correlate to a the primary security event you are reporting.

Tell us about a security incident you discovered
      1 réponse