Version 1

Recherches associées: Avis sur Version 1 | Offres d’emploi chez Version 1 | Salaires chez Version 1 | Avantages sociaux chez Version 1
      Entretiens chez Version 1Entretiens d’embauche pour Data Engineer chez Version 1Entretien chez Version 1

21 févr. 2022
      Málaga
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Version 1 (Málaga) en févr. 2022

1.-HR 2.-Technical review of my CV 3.-Personal Profile Analysis (PPA) 4.-High Potential Trait Indicator (HPTI) 5.-Deep technical interview in group reviewing my CV and PPA They changed from work 100% remote to on-site in the last group interview, they that's why it was not accepted. Regarding Intensive hours in summer (No) 23 days of holidays in Spain (officially in Spain are 22) No pension plan No life insurance No private health for me / family Additional payment per objectives by quarter

Difference between SQL and NoSQL

Difference between ClusterIndex and NonClusterIndex

How do you use ColumnStore Indexes

Considerations to define table structure with billion of records

Slowly Changing Dimension Types (DataWarehouse - SCDs)

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Data Engineer chez Version 1

27 avr. 2023

J'ai passé un entretien chez Version 1

I applies as the job description seem to be a perfect fit - I ticked all the boxes in their job description. I asked for more feedback after getting rejected and the recruiter just said I didn’t have the right experience which didn’t make sense considering I had 3 years experience in the specific things they were after.

Sent them my CV - no interview

23 mai 2022
      Málaga

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Version 1 (Málaga) en févr. 2022

Fueron 3 entrevistas y 2 de ellas en inglés. El proceso fue bastante rapido, en 1 semana realicé todas las entrevistas y recibí feedback del proceso y me contestaron a todas las dudas que tuve.

Preguntas sobre mi experiencia principalmente y sobre como actuaria en determinados escenarios

IBM
      Dell Technologies