Vistar Media

Recherches associées: Avis sur Vistar Media | Offres d’emploi chez Vistar Media | Salaires chez Vistar Media | Avantages sociaux chez Vistar Media
      Entretiens chez Vistar MediaEntretiens d’embauche pour Senior Software Engineer chez Vistar MediaEntretien chez Vistar Media

SAP
      Capgemini
      Salesforce
      Thomson Reuters

Entretien pour Senior Software Engineer

21 janv. 2025
      Philadelphia, PA

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Software Engineer chez Vistar Media

Entretien pour Senior Software Engineer

1 juil. 2025
      Philadelphia, PA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Vistar Media (Philadelphia, PA) en janv. 2025

Starts off with a Recruiter phone call Then a Take home project Then a 2 hour interview consisting of a system design and live coding and behavioral questions. Glassdoor requires a 30 word minimum for describing the interview process

What’s one thing you brought from a previous role into a new role
      1 réponse

How would you design a csv parsing system/api that also needs to fetch images and generate thumbnails

Recruiter screen to discuss background take home assignment two panel interviews, which focus on system design and technical background/questions. Received vague feedback and rejection. Personally wouldn't recommend applying, felt like the interview process was very confusing in terms of what they were looking for.

We serve up a mound of geospatial data both internally and to third parties. What we need is a server to tell us which state, if any, a point is in.

Whiteboard question: You have an app instance on a single EC2 with the app code and the DB server. Scale this up for more reliability and 99.9 uptime percentage
      Réponse de Vistar Media
      11mo
      Thank you for your feedback! We’re continually working to improve our process. If you’d like more detailed information, please don’t hesitate to reach out directly to your recruiter. We’re always happy to provide additional feedback!